Urininkontinens hos män

Coloplast Virtue® slynga för män är en minimalt invasiv enhet för urininkontinens som är effektiv för hantering av mild, måttlig eller allvarlig urinär ansträngningsinkontinens (SUI) hos manliga patienter. Läs mer om våra lösningar för urininkontinens

Över 2 miljoner män lider av inkontinens, ofta kopplat till ett medicinskt problem eller en behandling av prostatakörteln: förstoring (benign prostatahyperplasi, BPH) eller borttagning av prostatan p.g.a. cancer. Typen av inkontinensdiagnos bestämmer den lämpliga typen av behandling, som kan inkludera beteendeändringar, medicinering eller kirurgi.

Coloplast Virtue slynga för män är en minimalt invasiv kvadratiskt utformad slynga för behandling av mild till allvarlig urinär ansträngningsinkontinens (SUI) hos manliga patienter.

Stäng

Produkter

Virtue® slynga för män

Virtue® slynga för män

Virtue är den enda slyngan för män som använder en fyrsidig metod för att lindra urinär ansträngningsinkontinens. Lär dig mer om våra slyngor för män

Coloplast Virtue slynga för män är en minimalt invasiv behandling för mild eller allvarlig urinär ansträngningsinkontinens (SUI) hos manliga patienter. Virtue kombinerar avancerad design, konstruktion och material med en kirurgisk metod för att erbjuda en potentiellt säkrare och mer effektiv behandlingslösning jämfört med andra slyngor för män och eventuellt konstgjorda urinärsfinkter (AUS).

  • Unik fyrsidig metod
  • 100 % monofilament polypropylennät motstår dragkraften och tillåter fullständig vävnadsinväxt
  • Införingsenhet (medföljer Virtue-slyngsystemet för män) underlättar ordentlig placering under kirurgi
  • Erbjuder både ventral uretral upphöjning och distal kompression, vilket ger en förlängd uretral kompression
  • Inga benskruvar
Stäng
Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion