Erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion är ett normalt tillstånd som kan behandlas. Ett mycket effektivt och tillfredsställande alternativ är en erektionsprotes. Dessa är antingen uppumpbara eller formbara och manipuleras av patienten för att producera en effektiv erektion. Läs mer om erektil dysfunktion

En av fyra män över 60 år upplever någon grad av erektil dysfunktion. Det finns många olika behandlingar, inklusive: oral behandling, uretär behandling, injektionsbehandling och vakuuminstrument.

Ett mycket effektivt och tillfredsställande alternativ är en erektionsprotes. Varje år återfår cirka 20 000 män i världen sina sexuella relationer med hjälp av denna typ av instrument.

 

Gör livet enklare

Coloplast har gjort livet enklare för män med erektil dysfunktion i över 35 år.

Våra nyskapande produkter och tjänster har uppfyllt många olika typer av behov, från enkla implanterbara 1-dels erektionsproteser till våra avancerade Titan® 3-dels uppblåsbara proteser (IPP).

Stäng

Produkter

Penisimplantat

Uppblåsbara erektionsproteser

Dessa är tillverkade av silikon och Bioflex® – en flexibel men hållbar biopolymer som liknar en riktig erektion till utseende och prestanda – båda Coloplast Titan uppblåsbara erektionsproteser får höga betyg av patienter. Lär dig mer om våra uppblåsbara erektionsproteser

Referenser

1. Data i registret.

2. Köhler TS, Carrion R, et al. Initial evaluations for enhanced Coloplast Titan inflatable penile prosthesis: Results of a multicenter questionnaire. Presented at ISSM/SMS 2012 Annual Meeting, Chicago, IL, USA. August 2012.

3. Hakky TS, Bradley P, et al. 3D reconstruction of the corpus cavernosum with comparative 3D analysis of the inflatable penile prosthesis. Presented at ISSM/SMS 2012 Annual Meeting, Chicago, IL, USA. August 2012.

Coloplast Titan® och Titan® OTR (frigöring med ett tryck) uppblåsbara erektionsproteser är fullständiga, vätskefyllda system som består av:

 • En behållare (placeras i buken)
 • Två peniscylindrar
 • En pump

Varje del är ansluten med silikonslangar. Titan-implantaten kan användas med magnetröntgen och är fria från latex.

Hög andel tillfredsställda patienter

Båda Titan-implantaten har avsevärda förbättringar jämfört med tidigare modeller, och har fått höga betyg av patienter för sin styvhet, omkrets och hur lätta de är att dölja. Andra funktioner som gör Titan-implantaten lätta att använda är:

 • Bioflex-material för enastående cylinderstyrka (1)
 • Patenterad Lock-out™-säkerhetsventil utformad för att förhindra automatisk uppblåsning (1)
 • Hydrofil beläggning som ökar absorbering av vattenlösningar för att underlätta kirurgisk placering (1)
 • Frigöring med ett tryck (OTR) för enkel tömning av enheten (1)
 • Ingångsslang med noll graders vinkel vid proximal grunddel för enkel kirurgisk placering (2)
 • Mjuk gjuten spets som är utformad för anatomisk placering (cf 3)
Stäng
Genesis

Formbar erektionsprotes

Genesis® formbar erektionsprotes erbjuder enkelhet och enkel användning för patienten. Det är den enda formbara erektionsprotesen som har en hydrofil beläggning för att möjliggöra absorbering av vattenlösningar för att underlätta kirurgisk placering. Lär dig mer om vår formbara erektionsprotes
Formbar erektionsprotes

Genesis formbar erektionsprotes erbjuder inte bara enkelhet för kirurger, den är även en enkel lösning för patienter med bristande finger- och handfärdighet, svaghet i handmuskler eller begränsad räckvidd och rörlighet.

Hydrofil beläggning

Detta är den enda formbara erektionsprotesen med en hydrofil beläggning som underlättar absorbering av lösningar som innehåller vatten som implantatet blötläggs med. Detta gör det enklare för kirurgen att anpassa vattenlösningen för patientens behov och möjliggör enklare kirurgisk placering.

Andra funktioner inkluderar:

 • Inga fjädrar, kablar eller rörliga interna delar som äventyrar pålitligheten
 • Den distala axelkolumnens styrka förhindrar att instrumentet bågnar
 • Positioneringsmöjligheten eliminerar i stort sett mekanisk reflex
 • Kan trimmas anpassad storlek för att passa varje persons kroppslängd
 • Lätt att montera inga särskilda verktyg behövs, bara att koppla ihop.
Stäng
Instrument för erektil dysfunktion

Instrument för erektil dysfunktion

Coloplast erbjuder ett antal kirurgiska tillbehör som underlättar erektionsprotesoperationer Tillbehör till erektionsprotesoperationer
instrument för erektil dysfunktion

Tillbehör för erektionsprotesoperationer

 • Brooks® Corporal Dilator Set
 • Rossello™ Dilator Set för fibrotiska kroppar 
 • Furlow® mätinstrument
 • Wilson retractor
Stäng
Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion