Hindrar ditt urin- eller tarmläckage dig i vardagen?

Gå ut i trädgården, gå på fotbollsmatch, cykla eller gå på middag. Ta bussen eller gå till affären. Gör du det du vill göra?

Livet ser olika ut för alla men en sak som är gemensam för de allra flesta är hur generande det kan kännas att ha urin- och tarmläckage. Ovissheten om hur mycket kommer det att läcka, vågar man dricka, vad vågar man äta, kommer det att lukta? Kommer det att synas?

Det finns bra produkter för både tarm- och urinläckage som gör att du kan känna dig trygg. Vi har samlat information för dig som vill veta mer på den här sidan, eller om du vill beställa gratis prover. Du är alltid välkommen att ringa våra produktrådgivare på 0300-332 56 om du har några frågor. 

Viktigt att tänka på

Din rätt till lika vård

Din rätt till lika vård

Begränsningar i valet av hjälpmedel blir större och större, men du har rätt att vara delaktig. Läs mer om din rätt till lika vård
Stäng

Att få vara delaktig i valet av hjälpmedel

Att få vara delaktig i valet av hjälpmedel

Rätten att välja själv

Begränsningar i valet av hjälpmedel blir större och större. Allt fler kateteranvändare upplever att de inte får den tappningskateter som de tycker fungerar bäst och som för dem innebär det säkraste alternativet. En starkt bidragande orsak är att landstingen vill spara pengar. Krav på lågt pris för en tappningskateter blir många gånger avgörande vid upphandling och produkten och dess kvalitet blir underordnad.

 

Rätt att vara delaktig

Enligt Hälso- och sjukvårdslagen har man som användare rätt att ställa krav och att vara delaktig.


Klicka här för mer information om ”Rätt till lika vård” (PDF 0.2 MB)

Stäng
Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion