Hitta rätt kateter för dig

Letar du efter en pålitlig och effektiv kateter för dina urinbehov? 
Hos Coloplast erbjuder vi ett brett utbud av kateterprodukter som är anpassade efter dina unika behov.
Vårt sortiment inkluderar tappningskatetrar, som används för att tappa urin från urinblåsan vid behov. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att vara enkla och bekväma att använda.
Vi förstår att det kan vara utmanande att välja rätt kateter, vilket är varför vi erbjuder olika alternativ som passar dina individuella behov. Oavsett om du behöver en rak eller böjd spets, en hydrofil eller omklädd kateter, eller en kateter med en för-lubricerad spets, har vi en produkt som kan uppfylla dina behov.

Vårt team av erfarna specialister finns här för att hjälpa dig välja rätt kateter för dina unika behov. Vi erbjuder också träning och stöd för att hjälpa dig att lära dig använda din kateter på ett effektivt sätt.

Hos Coloplast är vi engagerade i att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra kateterprodukter och hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina urin- eller tarmbehov.

Vad är en RIK kateter?

RIK kateter som även kallas tappningskateter är en effektiv lösning för personer med urinblåseproblem. Vårat sortimentet är omfattande och passar både män och kvinnor. RIK kateter är speciellt utformad för personer med förstorad prostata eller andra urinblåserelaterade problem. Genom att använda rätt produkt kan man uppleva en tryggare och enklare hantering av urinblåseproblemen, vilket kan leda till en mer aktiv livsstil och ökad självständighet. Upplev våra produkter och hitta rätt produkt för dig och upplev fördelarna med RIK kateter!

Instruktionsfilmer kring tappningskateter

Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion