Urinblåsa & tarm

Det finns många olika anledningar till varför du, eller någon i din närhet, måste vara särskilt uppmärksam på att hantera din urinblåsa och/eller din tarm. Detta avsnitt är en resurs som du kan använda för att undersöka olika lösningar som passar för dina specifika behov. Det finns användbar information om utprovning och användning av produkter och enkel beställning av prover, så att du kan uppleva lösningarna på egen hand. Slutligen är vi alltid beredda att hjälpa dig och ge råd, så använd gärna kontaktinformationen för att prata med en av våra produktrådgivare.

Viktigt att tänka på

Din rätt till lika vård Din rätt till lika vård Begränsningar i valet av hjälpmedel blir större och större, men du har rätt att vara delaktig. Läs mer om din rätt till lika vård
Stäng

Att få vara delaktig i valet av hjälpmedel

Att få vara delaktig i valet av hjälpmedel

Rätten att välja själv

Begränsningar i valet av hjälpmedel blir större och större. Allt fler kateteranvändare upplever att de inte får den tappningskateter som de tycker fungerar bäst och som för dem innebär det säkraste alternativet. En starkt bidragande orsak är att landstingen vill spara pengar. Krav på lågt pris för en tappningskateter blir många gånger avgörande vid upphandling och produkten och dess kvalitet blir underordnad.

 

Rätt att vara delaktig

Enligt Hälso- och sjukvårdslagen har man som användare rätt att ställa krav och att vara delaktig.


Klicka här för mer information om ”Rätt till lika vård” (PDF 45 KB)

Stäng
Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion