Starkare Tillsammans

Kvinna jobbar vid datorn

Vårt löfte till användare och sjukvård

Idag vill fler och fler människor ha inflytande över sin vård. De söker efter information för att kunna göra kloka val och ha kontroll. För att kunna leva, inte bara överleva. Att kunna få friheten att uppleva och njuta av vad livet har att erbjuda. Läs om vårt löfte
Stäng

Vårt löfte till användare och sjukvård

Denna förändring från passiv patient till aktiv användare omdefinierar sjukvården, och vår roll i den.

På Coloplast spelar vi en viktig roll i denna förändring, och vi har en vision om att få vara en större resurs för alla. Vi vill vara en pålitlig guide för våra användare i denna värld med ett överflöd av information och en starkare partner till sjukvården som är experter på vård och omsorg.

När vi når ut till både användaren och sjukvårdaren så kommer vi att kunna göra det möjligt för människor att leva det liv som de vill leva.

För det är när vi agerar tillsammans, som vi blir starkare tillsammans.

Vårt löfte till användarna

Vårt mål är att hjälpa dig att leva ett aktivt och givande liv. Vi är intresserade av att få höra om dina bekymmer och saker du skulle vilja ha annorlunda. Det hjälper oss att förstå allt som du hoppas kunna åstadkomma i livet. Och vi skulle vilja dela vår kunskap kring produkter och livsstilsämnen, som vi har samlat på oss ifrån människor som sitter i samma sits som du. Vårt mål är att svara på de frågor som du inte visste att du kunde ställa. Vi finns här för dig, både dag och natt, via telefon eller nätet. Vi vill hjälpa.

Vårt löfte till sjukvården

Vi önskar att du ser oss som en extra resurs i ditt yrkesliv. Vi hoppas att kunna bidra med ytterligare värde till ditt viktiga arbete, att ge en plattform för att dela erfarenheter och samarbete i utvecklingen av standarden för patientvård. Vi ska lyssna på dina, och dina patienters behov av nya produkter och utbildningsmaterial, och att vara en pålitlig partner i detta arbete.

Stäng
Våra ledstjärnor

Våra ledstjärnor

På Coloplast finns vi för att hjälpa så många människor som möjligt att kunna njuta av ett aktivt och givande liv. Från starten har vi satt användarna främst. Det är vårt uppdrag. Att göra livet enklare för personer med intima sjukvårdsbehov. Det gäller för oss alla, från forskning och utveckling till kundservice. Läs om vad vi gör och inte gör
Stäng

Våra 5 ledstjärnor

Proaktiva

Vi skall agera tillsammans med användare och sjukvården i en snabbt utvecklande sjukvårdsmarknad. Vi skall inte stå inaktiva och passiva och hoppas att världen skall förändras, och att allt löser sig.

Lyssnande

Vi skall ta oss tid när människor har problem, frågor eller besvärligheter. Vi ska lyssna och svara. Vi skall inte bara ha en kort dialog. Vi är här för att hjälp. För att göra en skillnad i folks liv.

Hänvisar till vården

Vi skall starkt rekommendera människor att kontakta sjukvårdspersonal när de upplever medicinska besvär. Vi skall inte ge medicinska råd. Vår dialog skall enbart röra produkter och livsstilsfrågor.

Rådgivande

Vi skall endast upplysa användarna om produkter vi tror kan gynna den enskilde individen. Vi skall inte använda oss av en oetisk säljtaktik eller pressa människor till att köpa produkter och vi skall aldrig ifrågasätta en vårdgivares rekommendation.

Synliga

Vi skall vara synligare för människor som söker efter svar på problem, och vi tror att vi kan vara till nytta. Vi skall inte tränga oss på, utan bidra med nya rön, produkter och utbildning.

Stäng
På Coloplast spelar vi alla en viktig roll

På Coloplast spelar vi alla en viktig roll

Användarnas val är framtiden inom sjukvården. Det är nyckeln till vår framtid. Och det är vår möjlighet att kunna hjälpa miljontals människor att leva sina liv på deras egna villkor. Läs mer om våra roller
Stäng

På Coloplast spelar vi alla en viktig roll

Vår verksamhet har alltid haft fokus på användaren - oftast genom sjukvårdaren. Vi bygger vidare på denna grund genom att ha en dialog direkt med användaren och skapar på så sätt ett ännu starkare band. Samtalen vi har med användaren idag kommer att leda till bättre produkter och service i framtiden.

Mycket hänger på det arbete vi lägger ner. Vi strävar efter att vara visionärer och att hjälpa dem som behöver våra innovationer. Varje dag har vår nyfikenhet och kreativitet skapat lösningar som påverkar människors livskvalitet, vilket ger dem frihet att vara sig själva igen. Vårt jobb skapar något meningsfullt som förbättrar människors liv.

Stäng

Hitta till oss

Bild på Coloplasts kontor i Kungsbacka

Coloplast Sverige

Sverigekontoret ligger på Kungsparksvägen i Kungsbacka. Kontakta oss
Stäng

Coloplast Sverige

Coloplasts kontor

Kundservice privatpersoner: 0300-332 56
Kundservice vårdpersonal: 0300-332 99
Växel: 0300-332 50
Fax: 0300-188 66

Postadress:
Coloplast AB
Box 101 71
Kungsbacka
Sverige

Besöksadress:
Kungsparksvägen 2
434 39 Kungsbacka
Sverige

Stäng
Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Så hittar du lättast till oss med bil eller kollektivtrafik. Läs vägbeskrivning
Stäng

Vägbeskrivning

Coloplast kontor ligger på Kungsparksvägen 2 i Kungsbacka. Vi är belägna i Borgås industriområde bredvid Plantagen, ett stenkast från Freeport.


Bil - kör E6, ta avfart 61 (Kungsbacka Norr, Varla Industriområde). Kör rakt fram genom den första rondellen och tag därefter första gatan till vänster. Du ser kontoret från vägen.

 

Tåg - tag pendeltåg från Göteborg eller tåg söderifrån. Stig av på station Kungsbacka Hede. Promenera en kort sträcka på ca 10 minuter, förbi Freeport.

 

Besöksadress:
Kungsparksvägen 2
SE-434 39 KUNGSBACKA

Växel: 0300-332 50

Stäng

Kundservice

Ring oss för personlig service och vi kommer
att göra allt vi kan för att hjälpa dig.

 

 

 

Öppettider telefon: 

Måndag - Torsdag 08.00 - 16.30
Fredagar  08.00 - 15.00

 

 

 

Är du:

Privatperson, ring 0300-332 56
eller mejla se@coloplast.com

Vårdpersonal, ring 0300-332 99
eller mejla mail@coloplast.com

Produktrådgivare för privatpersoner

Press, finans och webb

Press

Malin Ottosson
Kommunikationsansvarig
T: 0300-332 52
E: semo@coloplast.com

Mer pressinformation

Finans

Välkommen att kontakta Corporate Investor Relations Team.
T:+45 4911 1800
F:+45 4911 1555

Coloplast A/S
Holtedam 1-3
DK-3050 Humlebaek
Denmark

Mer finansiell information

Webb

Har frågor eller synpunkter på den här webbsajten, är du välkommen att skicka ett email till semo@coloplast.com.

Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion