Stämmer storleken på hålet i häftan exakt med formen på din stomi?
Gå tillbaka Stomi-GPS

Stämmer storleken på hålet i häftan exakt med formen på din stomi?

Är hålet för stort exponeras huden runt stomin för avföring/urin som kan skada huden. Glöm inte att kontrollera din stomi regelbundet, då både din stomi och din kropp förändras över tid.

Klicka på fliken Råd nedan, för att se en video om mätning och klippning av stomihäftan/basplattan

Rekommendationer

Brava® Formbar Ring Brava® Formbar Ring

En hållbar ring som ger bättre passform

Brava® Formbar Ring ger en hållbar förslutning mellan stomin och bandaget. Den är enkel att använda och kan formas för att passa din kroppsform.

Läs mer

 En formbar ring som används för att skapa en bättre förslutning mellan stomin och bandaget, vilket skyddar huden runt stomin.

 

Brava® Formbar Ring är mycket hållbar och står emot uppluckring, vilket gör det möjligt att få en bättre passform under användningstiden. Den är enkel att använda och kan formas för att passa din kroppsform. Detta ger en hållbar, bättre förslutning mellan din stomi och basplattan. Brava® Formbar Ring finns i tjocklekarna 2,0 mm och 4,2 mm.

Brava® Formbar Pasta Brava® Formbar Pasta

Hudvänlig pasta för ärr och veck

Brava® Formbar Pasta fyller i djupare veck och gropar i huden, vilket skapar en förslutning mellan basplattan och huden och hjälper till att minska läckage.

Läs mer

Brava® Formbar Pasta fyller djupare veck och gropar, vilket skapar en slät yta för basplattan och ger en förslutning mellan din hud och basplattan. Detta kan förhindra risken för läckage. Brava® Formbar Pasta absorberar fukt och förbättrar området runt den peristomala huden. Ta så mycket av pastan som du behöver och forma till önskad form.

 

Brava® Tubpasta Brava® Tubpasta

Skydd mot läckage, svider inte

Brava®Tubpasta fyller veck och rynkor runt stomin för att ge en tät och slät passform mellan stomin och stomibandaget för att minska risken för läckage.

Läs mer

Den hållbara Brava®Tubpastan innehåller ingen alkohol och kan hjälpa till att minska risken för läckage genom att fylla veck och rynkor i huden och därmed ge en tät passform mellan stomin och stomibandaget.

Den är hudvänlig, har en hudvänlig pH-nivå, innehåller ingen alkohol och svider inte på huden. Den hållbara tubpastan bryts inte ner eller löses upp och skyddar därför huden mot avföring eller urin för att förhindra hudskador. 

VIKTIGT! Du ska alltid prata med din stomiterapeut om du har några bekymmer.

Beställ prov

Kontrollera din stomi regelbundet.

Coloplast assistans ikon i turkos

Bli medlem i Coloplast assistans, så påminner vi dig att kontrollera din stomi regelbundet.

Stomikollen kan hjälpa dig att hitta eventuella problem som du bör söka hjälp för och kan ge dig positiv återkoppling när du är på rätt spår.

Coloplast assistans är vår service för dig med stomi, vi kan erbjuda hjälp när du behöver det.

Gå med i Coloplast assistans här

eller ring oss direkt på: 0300-332 56

Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion