En mjuk kurva för extra säkerhet

SenSura Mio Convex Soft har en mjuk kurva som passar säkert på ojämn hud och stomier som behöver lätt stöd. Detta innebär i många fall att det är ett säkrare alternativ än en platt produkt.

Stabilitet för inbuktade områden

SenSura Mio Convex Light och Deep ger inte bara rätt nivå av stabilitet, de möjliggör även att man kan böja och sträcka sig både bekvämt och säkert.

Vad är ett vinktest?

Vad är ett vinktest? Vad är ett vinktest? Vill du beställa gratis prover av SenSura Mio Convex? Eftersom det är konvexa produkter är det särskilt viktigt att du låter en stomiterapeut hjälpa dig med utprovningen. För att ändå låta dig känna på produkten skickar vi dig gärna ett så kallat "Demo-Ex", som är ett prov som är perforerat och därför inte går att använda till annat än vårt vinktest, men som ger dig en mycket bra känsla för produkten. Det gäller framförallt SenSura Mio Convex Light och Deep. Läs mer om vinktest
Stäng

Gör vinktest

Eftersom det är konvexa produkter är det särskilt viktigt att du låter en stomiterapeut hjälpa dig med utprovning. För att ändå låta dig känna på produkten har vi möjlighet att skicka hem ett demo-ex till dig så att du kan göra vårt vinktest.

 

Så här gör du vårt vinktest:

  1. Ta av skyddsplatsen på häftan
  2. Applicera häftan på insidan av handen
  3. Gör en vink-rörelse med handen och upptäck att den är både stabil och flexibel.

Vill du prova Light eller Deep på riktigt?

Vänd dig till din stomiterapeut, de har alla produkter och hjälper dig gärna.

Stäng
*Källa: Klinisk studie från Coloplast CP232, 2014
Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion