Anmäl dig till Coloplast® Care för Peristeen® Light

Vi på Coloplast har hjälpt tusentals människor att hitta en bättre metod för tarmkontroll med Peristeen Plus. Nu kan vi även erbjuda en lösning för lite mindre vattenvolym, Peristeen Light. Vi har förstått att de första veckorna eller månaderna kan vara svåra när du ska vänja dig vid en ny typ av behandling, men om du lär dig grunderna och skapar en bra rutin som fungerar för dig kan Peristeen Light ge dig lättnad och lindring.

Coloplast Care är ett kostnadsfritt program som har utformats för att hjälpa Peristeen-användare som dig själv, att uppnå bästa resultat med produkten. Det är särskilt bra om du precis har påbörjat behandlingen, eftersom du alltid kan ringa någon av våra rådgivare om du känner dig osäker. Kom ihåg att alltid kontakta din vårdgivare om du har medicinska bekymmer med tarmen

 

Vad innehåller Coloplast Care programmet?

  • Telefonsupport från rådgivare som är experter på att hjälpa människor att lyckas med Peristeen
  • Användbara informationsfoldrar är tillgängliga på begäran och täcker ett antal ämnen som är relevanta för personer med tarmbesvär.
  • Anmäl dig till Coloplast Care så får du automatiskt vårt kostnadsfria välkomstpaket med handduk och desinfektionsgel i en snygg necessär.


Anmäl dig här

Biologiskt kön*

Samtycke för personlig rådgivning
Samtycke till marknadsföring

Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion