Assura® Conseal propp har utgått

Vad är irrigation?

Irrigation är en metod för personer med kolostomi att reglera sin tarmtömning. Vatten förs in genom kolostomin och stimulerar tjocktarmen så att den tömmer sig. Irrigation är lämplig för personer med kolostomi och fast avföring, efter samråd med sin stomiterapeut.

Vad är Assura Conseal propp?

Assura Conseal propp är en produkt som används mellan irrigationerna för att förhindra ljud, lukt och slippa traditionella stomibandage. Proppen, som är tillverkad av mjukt skummaterial, sätts varsamt in i stomin och utvidgar sig för att hindra avföring och filtrera gaser.

Varför har ni slutat tillverka Assura Conseal propp?

Coloplast har upphört att tillverka Assura Conseal propp och produkten har därmed utgått från vårt globala sortiment. Denna produkt utvecklades för mer än 30 år sedan och på grund av dess ålder kunde produktionen i vissa avseenden inte längre leva upp till de föränderliga branschkraven.

Från vårt sortiment rekommenderar vi främst Assura Plus 1-dels sluten Minicap, men även SenSura Mio 1-dels sluten minipåse. Vi föreslår att du talar med din stomiterapeut om alternativa lösningar som finns tillgängliga.

Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion