Vad är urindroppsamlare och urinuppsamlingspåsar?

Letar du efter ett pålitligt alternativ till absorberande lösningar? Urinuppsamlingspåsar och urindroppsamlare kan vara precis det du letar efter. Lär dig mer om urinuppsamlingspåsar och urindroppsamlare

Så här använder du en urinuppsamlingspåse och en urindroppsamlareUrinuppsamlingspåsar och urindroppsamlare kallas även urinuppsamlingssystem.  

Urindroppsamlaren träs på penis och är ansluten till en påse som är fäst vid benet. Två produkter i en diskret och pålitlig lösning som gör att du känner dig trygg hela dagen.

Conveen® är ett sortiment med urinuppsamlingspåsar och urindroppsamlare som är anpassningsbara. Inom vårt sortiment kan du hitta en kombination som uppfyller dina personliga behov och krav. 

Gör testet och hitta kombinationen som passar dig bäst.

Stäng

Varför Conveen®?

Om du hanterar urininkontinens på rätt sätt behöver du inte känna dig begränsad i ditt dagliga liv. Lär dig mer om produkter från Conveen

Conveen är ett diskret, pålitligt alternativ till absorberande lösningar. Istället för att bara absorberas, leds urin bort från din kropp till en diskret påse som fästs vid ditt ben på ett bekvämt sätt. Conveen håller dig torr så att du kan koncentrera dig på viktigare saker.


Gör testet och hitta kombinationen som passar dig bäst.

 

 Benpåse för urin    Sängpåse för urin    Urindroppsamlare
Conveen Security+ benpåse
Beställ gratis prov
  Conveen Security+ sängpåse
Beställ gratis prov
  Conveen Optima urindroppsamlare
Beställ gratis prov
Stäng
Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion