Produktinformation

Produktbeskrivning

Öppna för att se produktbeskrivningen.

Se beskrivning

Produktbeskrivning

Påsar med extra kapacitet

SenSura Mio Convex 1-dels högflödespåse kombinerar den unika elastiska häftan och en anpassningsbar konvex häfta om har bevisats minska läckage, med en större påse och ett mjukt tömbart utlopp som möter behovet av en påse med extra kapacitet och trygghet. Den har extra stor volym och kan användas postoperativt och av personer med ileostomi med höga flöden.

• Effektiv tömning genom ett mjukt, tömbart utlopp.
• Påsen kan kopplas till en sängpåse, vilket minskar risken för blockering och underlättar en ostörd’ nattsömn.

SenSura Mio Convex 1-dels högflödespåse finns som neutralt grå påsar såväl som genomskinliga påsar med en skala för att hjälpa till att uppskatta mängden utflöde.

 

SenSura Mio elastisk häfta – passar individuella kroppsformer och följer kroppens naturliga rörelser

SenSura Mio ger bättre passform på kroppen och optimal diskretion tack vare de många nya egenskaperna.

Huvudfördelar:

• Elastisk häfta för en säker passform på individuella kroppsformer
• Neutralt grått tyg för optimal diskretion och genuint utseende
• Cirkelfilter bevisar minskad uppkomst av ballooning

 

Anpassningsbar konvex produkt med integrerade flexlinjer för en unik kombination av stabilitet och flexibilitet

SenSura Mio Convex 1-dels högflödespåse har en flexibel anpassningsbar konvex häfta som passar säkert på ojämna eller inbuktande områden och på stomier som behöver stöd eller hjälp att skjutas fram. Dessutom är det bevisat att SenSura Mio Convex reducerar läckage. I kombination med den elastiska häftan ger den en säkrare passform på den individuella kroppsformen.

•Convex Soft är för stomier med stomimynningen över hudplanet som behöver lite stöd på grund av smärre utmaningar i området runt stomin.

• Convex Light är för stomier med stomimynningen i nivå med hudplanet som behöver lätt hjälp att skjutas fram eller för lätt inbuktande områden där en lätt kurva krävs för en bra passform.

Stäng

Produktvarianter

Öppna för att se alla varianter av produkten.

Se produktvarianter
Stäng

Produktvarianter

Produkt- namn Artikel- nummer Insp. lucka Typ av stomihäfta Apoteks- varunr Basplattans hålstorlek Basplattans håltyp Typ av basplatta Färg Filter Utlopp Antal /förp Volym
SenSura Mio 1-dels Convex Soft Högflödespåse med mjukt utlopp 186700 Ja Standard 737377 10-50 mm Uppklippbar Convex Soft Neutralt Grå Cirkelfilter Tömbar 10 630
SenSura Mio 1-dels Convex Light Högflödespåse med mjukt utlopp 186750 Ja Standard 737378 10-43 mm Uppklippbar Convex Light Neutralt Grå Cirkelfilter Tömbar 10 630
Stäng

Huvudfördelar

Inga fler kompromisser mellan stabilitet och flexibilitet

Inga fler kompromisser mellan stabilitet och flexibilitet

Upptäck magin hos den anpassningsbara konvexa produkten
Stäng

Inga fler kompromisser mellan stabilitet och flexibilitet

Det finns inte två kroppar som är lika. Alla människor har individuella kroppar i olika storlekar och former – och formerna ändras både under dagens lopp och när vi rör oss. Därför är det en utmaning att hitta ett stomibandage som passar.

Huvudfördelar

 • SenSura Mio Convex har ett anpassningsbart konvext skal och en elastisk häfta som ger en säkrare passform på ojämna områden runt huden, inbuktande områden och stomier som behöver stöd och hjälp att skjutas fram.
 • Den anpassningsbara konvexa produkten med integrerade flexlinjer ger en unik kombination av stabilitet och flexibilitet så du kommer att uppleva en ny nivå av komfort utan att kompromissa med säkerheten.
 • Den elastiska häftan säkerställer att produkten kan sträckas och dras tillbaka. Hud har en naturlig elasticitet som hjälper den att böjas och sträckas när kroppen rör sig. SenSura Mio Convex är elastisk liksom huden, därför böjs och sträcks den med din hud när din kropp rör sig.

  --------------------

  * Jämfört med standardmässig vård definierat som de främsta föreskrivna/säljande produkterna inom stomivård.

Stäng
Optimal diskretion och ett ärligt utseende

Optimal diskretion och ett ärligt utseende

Upplev den nya påsdesignen
Stäng

Optimal diskretion och ett ärligt utseende

Nya SenSura Mio Convex ser annorlunda ut än andra stomipåsar eftersom den är utformad för att ge optimal diskretion och ett ärligt utseende.

Huvudfördelar

 • Till skillnad från andra stomiprodukter är SenSura Mio Convex tillverkad av ett material som vi annars brukar bära på kroppen, dvs. tyg. Det är mjukt och bekvämt mot huden och ger låg friktion mot kläder och känns inte blött efter att du duschat. Dessutom gör tyget att stomipåsen ser mer ut som ett klädesplagg än en medicinsk produkt
 • Färgen på SenSura Mio Convex har valts bland hundratals färger eftersom färgen maximerar diskretion under alla klädfärger, – t.o.m. vitt.
 • SenSura Mio Convex försöker inte imitera kroppen. Det är en ärlig produkt, ett personligt tillbehör som ger optimal diskretion så att du kan känna dig trygg.
Stäng
Nytt filter för en bättre nattsömn

Nytt filter för en bättre nattsömn

Upptäck det unika cirkelfiltret
Stäng

Nytt filter för en bättre nattsömn

Har du någonsin haft problem med ballooning? Cirkelfiltret har ett unikt förfilter som är utformat för att minska detta problem.

Huvudfördelar

 • Förfiltrets uppgift är att skydda kolet och membranet eftersom dessa två delar är mycket känsliga för avföring. Därför täpps cirkelfiltret inte till så ofta, därigenom varar luftflödet genom filtret längre och du upplever mindre ballooning. 
 • Cirkelfiltret har bevisats minska uppkomsten av ballooning med upp till 61 %. Cirkelfiltret förbättrar diskretion och hjälper dig att sova bättre på natten.
Stäng

Video och animationer

Alternativ och tillbehör

SenSura® Mio Convex 1-dels tömbar påse

SenSura® Mio Convex 1-dels tömbar påse

Ny allt-i-ett konvex tömbar påse med säker passform på ojämna områden runt huden, inbuktande områden och stomier som behöver hjälp med att skjutas fram. 

Se SenSura® Mio Convex 1-dels tömbar påse
SenSura® Mio Click Convex basplatta

SenSura® Mio Click Convex basplatta

Den nya konvexa basplattan med ny mekanisk koppling avger ett lugnande och tydligt klick.

Se SenSura® Mio Click Convex basplatta
SenSura® Mio Click Högflödespåse

SenSura® Mio Click Högflödespåse

Perfekt för personer med en ileostomi som behöver en påse med extra kapacitet.

Se SenSura® Mio Click Högflödespåse
Stäng
SenSura® Mio Convex 1-dels Högflödespåse

Gratis prover - gratis frakt

Produkt: SenSura® Mio Convex 1-dels Högflödespåse

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion