SenSura Mio® Högaflöden

Var först med att få prova - anmäl ditt intresse

Sätt upp dig på vår lista, så kontaktar vi dig när vi har prover tillgängliga.

Påsar med extra kapacitet

SenSura Mio Click Högflödespåse kombinerar den unika elastiska häftan med en 2-dels påse som är designad att möta behovet av extra kapacitet. Den har extra stor volym och kan användas postoperativt och av personer med ileostomi med höga flöden.

• Effektiv tömning genom ett särskilt utformat tömbart utlopp.
• Påsen kan kopplas till en sängpåse, vilket minskar risken för blockering och underlättar en ostörd nattsömn.

SenSura Mio Click Högflödespåse finns som neutrala grå påsar såväl som genomskinliga påsar med en skala för att hjälpa till att uppskatta mängden utflöde.

Produktfördelar

SenSura Mio häfta Elastisk häfta för bättre passform Upplev elasticitetens magi

Det finns inte två kroppar som är lika. Alla människor har kroppar i olika storlekar och former – och formerna ändras både under dagen och när vi rör oss. Därför’ är det’ en utmaning att hitta ett stomibandage som passar.

Huvudfördelar

  • SenSura Mio passar individuella kroppsformer och följer kroppens naturliga rörelser vilket ger en säker passform.
  • Magin ligger i häftans elasticitet; den kan sträckas och dras tillbaka. Hud har en naturlig elasticitet som hjälper den att böjas och sträckas när kroppen rör sig. SenSura Mio är elastisk liksom huden, därför böjs och sträcks den med din hud när din kropp rör sig.
  • SenSura Mio gör att du känner dig tryggare, så att du kan känna dig säker när du utför dagliga aktiviteter – även i sociala sammanhang.
Stäng
SenSura Mio gråa tyg Bästa möjliga diskretion och ett ärligt utseende Upplev den nya påsdesignen

Nya SenSura Mio ser annorlunda ut än andra stomipåsar eftersom den är utformad för att ge bästa möjliga diskretion och ge ett ärligt utseende.

Huvudfördelar

  • Till skillnad från andra stomiprodukter är SenSura Mio tillverkad av ett material som vi annars brukar bära på kroppen, dvs. tyg. Det är mjukt och bekvämt mot huden och ger låg friktion mot kläder och känns inte blött efter att du duschat. Dessutom gör tyget att stomipåsen ser mer ut som ett klädesplagg än en medicinsk produkt
  • Färgen på SenSura Mio har valts bland hundratals färger eftersom färgen optimerar diskretion under alla klädfärger, – t.o.m. vitt.
  • SenSura Mio försöker inte imitera kroppen. Det är en ärlig produkt, ett personligt tillbehör som ger bästa möjliga diskretion så att du kan känna dig självsäker.
Stäng
SenSura Mio filter Nytt filter för en bättre nattsömn Upplev det unika cirkelfiltret

Har du någonsin haft problem med ballooning i din stomipåse? Det nya cirkelfiltret har ett unikt pre-filter som är utformat för att minska detta problem.

Huvudfördelar

  • Pre-filtrets uppgift är att skydda kolet och membranet eftersom dessa två delar är mycket känsliga för avföring. Därför täpps cirkelfiltret inte till så ofta att luftflödet genom filtret varar längre och du upplever mindre ballooning. 
  • Cirkelfiltret har bevisats minska ballooning med upp till 61 %. Cirkelfiltret förbättrar diskretion och hjälper dig att sova bättre på natten.
Stäng

Var först med att få prova - anmäl ditt intresse

Fyll i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig när vi har prover tillgängliga.


Vilken typ av stomi har du?


Behöver du extra stöd from en Convex-platta?

Stäng

Gratis prover - gratis frakt

Tack för din beställning

Kvitto

Se skrivbordsversion